Makkelijk om te maken en lekker tijdens de de koudere wintermaanden.

Wat heb je nodig:

  • 120 gram broccoli
  • 200 gram kalfsmuis
  • 2 gram kruidnagelpoeder
  • 2 gram korianderpoeder
  • 2 gram komijnpoeder
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • runderbouillon
  • peper
  • zout

 Bereidingswijze:

Snijd de kalfsmuis in kleine blokjes. Pers de knoflook en gebruik deze samen met de koriander, kruidnagel en komijn om de kalfsmuis te marineren. Snij de uien in ringen. Zet een stoofpan op het vuur, vul deze met de ingrediënten en voeg een beetje peper en zout toe voor de smaak. Vul de pan hierna met de runderbouillon en laat dit 30 minuten zachtjes stoven. Giet daarna de bouillon af in een andere pan en laat dit inkoken. Ondertussen snijd je de broccoli in roosjes en kook je deze beetgaar. Als laatste giet je de ingekookte bouillon weer in de pan zodat je een lekker jus bij de hachee hebt. Eet smakelijk!