Eerst Afslanken met Sense! BioHCG en daarna stabiliseren

De stabilisatiefase

Gewicht kwijt raken is één ding, maar na het afslanken met BioHCG start een evenzo belangrijke fase, de stabilisatiefase. Het is heel erg belangrijk om de stabilisatieperiode goed aan te pakken. Deze fase zorgt ervoor dat de stofwisseling in haar nieuwe staat sneller gaat werken. Abnormale trek komt niet tot nauwelijks voor, er treedt eerder een verzadigd gevoel op. Bovendien is de cliënt na een afslankkuur zich heel bewust van wat het eetpatroon voor effecten heeft.

De stabiliatiefase is een leerproces

De stabilisatiefase is een leerproces: er wordt geleerd hoe er omgegaan moet worden met het toevoegen van koolhydraten en vetten. Na het stabiliseren kan direct begonnen worden met een vervolgkuur Sense! BioHCG of instromen in fase B van het dieetboek EAT! van Esther Janssen.
Dit dieetdagboek is gebaseerd op het ABC-principe:
Fase A: Afvallen
Fase B: Bewegen en beperkte inname koolhydraten
Fase C: Continueren-Conditioneren-Cognitie

Dit naslagwerk en dagboek is een boek om inzichten te verkrijgen in verantwoorde voeding. Het helpt de cliënt op een bewuste manier af te vallen en voor eens en voor altijd verlost te worden van het jojo-effect. Het dieetboek EAT! is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Het is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Esther Janssen. Zij heeft niet alleen vele studies gedaan om de informatie in het boek EAT! Easy As That te onderbouwen, maar daarnaast is zij ook ervaringsdeskundige. Zij heeft gemerkt dat er behoefte is aan een werkboek waarin ook wordt ingespeeld op het onbewuste, de emoties van het eten. Deze orale behoefte is een bodemloze put waar oneindig eten in wordt gestopt om de emoties niet te voelen die hier onder liggen. Zonder inzicht in de reden waarom men gevoelens wegstopt en zonder kennis wat voeding nu eigenlijk met het lichaam doet, komt men in een vicieuze cirkel terecht en dit wordt dan een negatieve spiraal. Deze heeft direct zijn weerslag op het gewicht en het gewicht zal door het jojo effect uiteindelijk alleen maar stijgen.

Het uitgebalanceerde plan rond de Sense!BioHCG Afslankkuur voorkomt dit!

Bron: Esther Janssen – Orthofit