Bewust en gezond afvallen met originele BioHCG Afslankkuur

Vragen? 0162 45 75 66     info@sensebiohcgkuur.nl

Afvalkuur

Afvalkuur van Sense!

De afvalkuur van Sense! helpt bij het bereiken van uw ideale streefgewicht, maar helpt ook met het behouden van het streefgewicht. De afvalkuur bestaat uit ampullen, die u dagelijks inneemt. Hierdoor krijgt u minder last van een hongergevoel, en zult u dus minder gauw in de verleiding komen om van van het dieet af te stappen. Ook krijgt u meer energie door het innemen van deze ampullen en zult u zich sterk voelen. Om het afvallen nog gemakkelijker te maken, bevat de afvalkuur naast de ampullen ook voedingssupplementen met vitamines.

Afhankelijk van wat uw wensen zijn, zijn er verschillende pakketten te krijgen. U kunt kiezen voor een afvalkuur inclusief het ABC-dieetboek met handige tips over gezonde en verantwoorde voeding. Eventueel zijn er ook shakes te krijgen, voor als u bijvoorbeeld één van de veelvoorkomende voedingsintoleranties of allergieën hebt. Met deze shake kunt u toch veilig aan de nodige voedingsstoffen komen.

Wilt u voorzichtig beginnen? Dan hebben we de halve kuur beschikbaar. Zo kunt u eerst proberen of de afvalkuur bevalt. Bent u juist vastberaden en wilt u gelijk met de hele afvalkuur beginnen? Dan neemt u de volledige kuur voor 24 dagen.

Direct beginnen met de afvalkuur?

Begin direct met gezond afvallen met de afvalkuur van Sense!. Bestel hier online het gewenste afslankkuur pakket en ontvang de afvalkuur binnen 2 werkdagen bij u thuis!

Meer over de Afvalkuur