Ervaringen van cliënten

“Een paar druppels onder je tong en je valt kilo’s af”

“Ik ben kilo’s kwijtgeraakt, mede dankzij een Bio-HCG+ kuur. Met behulp van druppels onder je tong verdwijnt je hongergevoel en red je het prima op vijfhonderd caloriën per dag”.

Kim Kötter / Bron: Linda magazine

 “Slank het nieuwe jaar in”

Ik ben voor de zomer begonnen met mijn eerste Sense! afslankkuur en het is mij goed bevallen. Zo goed, dat ik ruim 10 kilo ben kwijtgeraakt. Ik kon op vakantie zonder nieuwe zomerkleding aan te moeten schaffen ;-). Ik heb net mijn tweede kuur afgerond en ga zelfverzekerd én slank het nieuwe jaar in!

Liesbeth / Utrecht, 33 jaar

 “7,5 kilo eraf in 2,5 week”

Ja, ik heb mijn eerste doel behaald! Vanmorgen was het officieel: 7,5 kilo eraf in 2,5 week. Nu verder doorpakken en op weg naar mijn streefgewicht van 70 kilo! Ik voel me fitter en energieker dan ooit. Mijn ervaring met de afslankkuur, het resultaat, de bezorging en de service zijn positief! 

 “Ik hoop dat mijn verhaal jullie inspireert ”

Inmiddels heb ik al heel wat ervaring met het volgen van verschillende diëten. Continu stelde ik mijn doorverzettingsvermogen op de proef, maar bij de Sense! afslankkuur voelde ik me vanaf de eerste dag zo goed, dat mijn doorzettingsvermogen juist groeide. Ik raakte steeds gemotiveerder en ben zelfs na de eerste kuur doorgegaan met een tweede Sense! kuur. Bij beide kuren heb ik niet één moment gehad dat ik honger had en merkte zelfs dat de focus steeds beter werd. Ik hoop dat mijn verhaal jullie inspireert om je doel te bereiken, dat is de reden dat ik mijn ervaring met jullie deel. Ook jij kunt je overgewicht of die laatste paar kilo’s verliezen!

Sue / Amsterdam, 31 jaar

“Ik heb nu eindelijk een lichaam wat bij mij past”

Ik heb de afgelopen twee jaar minstens 4 verschillende diëten geprobeerd, het is niet dat ik ongezond at, buiten zo nu en dan eens zondigen. Toch gingen die kilo’s er maar niet af. Misschien lag het aan mijn zelfbeeld, want uiteindelijk ging het ‘maar’ om 4,5 kilo. Door de Sense! afslankkuur heb ik nu eindelijk een lichaam dat bij mij past, waar ik me goed bij voel en dat straal ik ook uit. Trots dat ik door ben gegaan met de strijd. Door de recepten van Sense! ben ik nu nog bewuster van wat ik eet en wat gezond is. Natuurlijk had ik tijdens de kuur ook soms een moeilijke dag, maar dan zei ik hardop tegen mezelf: ‘Wat is nou 3 weken? Kom op, hou vol Nikki!’.

Nikki / Rijswijk, 39 jaar

“Mijn gewicht blijft constant!”

Ik was de controle over mijn lijf kwijtgeraakt en het voelde alsof ik opgesloten zat in mijn eigen lichaam. Ja, mijn gewicht zat in de weg. Ik heb van alles geprobeerd maar altijd achteraf het jojo-effect.

Op een gegeven moment vertelde een oud-collega over haar goede ervaringen van de Sense afslankkuur. Net op dat moment was ik in een diep dal beland en had ik het idee dat ik nooit meer van mijn overbodige kilo’s af zou komen, waardoor ik het een kans wilde geven. En verrek; met succes! In de eerste twee weken was ik al vijf kilo afgevallen, terwijl ik mij fitter dan ooit voelde en mijn gewicht blijft constant! 

Simone / Gouda
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sense!
Average rating:  
 7 reviews
 by Marianne

24 dagen kuur gedaan en ruim 6 kg afgevallen ! Ik vind het een prettige manier om te lijnen ,heel goed te doen . Geen hongergevoel en gezonde recepten krijg je er bij ! Wel moet gezegd worden dat ik gevoelige tanden heb gekregen ,na het eten van zoveel appels en zure ampullen helaas ??. Heb ik nog nooit eerder gehad , misschien naarmate je ouder wordt , zijn de tanden gevoeliger voor zuur ? Dus wel oppassen voor je gebit ??. Verder super tevreden ???

 by Ellen

Gratis verzending en snelle levering

 by Cecarine

Ben nu 17 dagen onderweg en 6 kilo kwijt. Zonder hongergevoel super fit en echt zin om te trainen. Begeleiding is niet irritant veel. heb geen vragen om te mailen want het boekje bied veel antwoorden. Echt een aanrader als je een boost wil om er voor te gaan. resultaat geeft zo'n goed gevoel. Nu nog de stabilisatie in en kijken hoe dat gaat.

 by Marleen

Bedankt voor de Fit Challenge! Dat stukje extra motivatie had ik net nodig bij mijn kuur!

 by Linda

Ik ben begin november gestart met de afslankkuur en inmiddels de gewenste kilo's kwijt!

 by Inge

"Ik had de kuur de volgende dag binnen."

 by John

Bestelling mooi op tijd ontvangen om te kunnen starten met de kuur.