Bewust en gezond afvallen met originele BioHCG Afslankkuur

Vragen? 0162 45 75 66     info@sensebiohcgkuur.nl

Ervaringen van cliënten

Uit de Linda:

"Een paar druppels onder je tong en je valt kilo's af"

"Ik ben kilo's kwijtgeraakt, mede dankzij een Bio-HCG+ kuur. Met behulp van druppels onder je tong verdwijnt je hongergevoel en red je het prima op vijfhonderd caloriën per dag".

 Kim Kötter. Bron: Linda magazine

Cliënten over Sense! BioHCG

 “Slank het nieuwe jaar in”

Ik ben voor de zomer begonnen met mijn eerste Sense! afslankkuur en het is mij goed bevallen. Zo goed, dat ik ruim 10 kilo ben kwijtgeraakt. Ik kon op vakantie zonder nieuwe zomerkleding aan te moeten schaffen ;-). De online coaching heeft mij ondersteund en dusdanig geholpen op de moeilijke dagen. Ik heb net mijn tweede kuur afgerond en ga zelfverzekerd én slank het nieuwe jaar in! 

Liesbeth, Utrecht, 33 jaar


 “7,5 kilo eraf in 2,5 week”

Ja, ik heb mijn eerste doel behaald! Vanmorgen was het officieel: 7,5 kilo eraf in 2,5 week. Nu verder doorpakken en op weg naar mijn streefgewicht van 70 kilo! Ik voel me fitter en energieker dan ooit. Mijn ervaring met de afslankkuur, het resultaat, de bezorging en de service zijn positief! 

 “Continu stelde ik mijn doorverzettingsvermogen op de proef”

Inmiddels heb ik al heel wat ervaring met het volgen van verschillende diëten. Continu stelde ik mijn doorverzettingsvermogen op de proef, maar bij de Sense! afslankkuur voelde ik me vanaf de eerste dag zo goed, dat mijn doorzettingsvermogen juist groeide. Ik raakte steeds gemotiveerder en ben zelfs na de eerste kuur doorgegaan met een tweede Sense! kuur. Bij beide kuren heb ik niet één moment gehad dat ik honger had en merkte zelfs dat de focus steeds beter werd.

Maar er waren nog meer voordelen:

  • Ik viel snel af (bijna 10 kilo!) en heb mijn streefgewicht behaald
  • Ik voelde me energieker
  • Ik had niet meer een opgeblazen gevoel na het eten
  • Ik genoot veel meer van mijn eten
  • Ik heb in 24 dagen geen één keer honger geleden
  • Ik slaap beter en ik sta uitgerust op

Ik hoop dat mijn verhaal jullie inspireert om je doel te bereiken, dat is de reden dat ik mijn ervaring met jullie deel. Ook jij kunt je overgewicht of die laatste paar kilo’s verliezen! 

Sue, Amsterdam, 31 jaar

“Door de Sense! afslankkuur heb ik nu eindelijk een lichaam wat bij mij past”

Ik heb de afgelopen twee jaar minstens 4 verschillende diëten geprobeerd, het is niet dat ik ongezond at, buiten zo nu en dan eens zondigen. Toch gingen die kilo’s er maar niet af.

Misschien lag het aan mijn zelfbeeld, want uiteindelijk ging het ‘maar’ om 4,5 kilo. Ik heb van alles geprobeerd, maar juist die ‘paar’ kilo waren erg hardnekkig. Door de Sense! afslankkuur heb ik nu eindelijk een lichaam dat bij mij past, waar ik me goed bij voel en dat straal ik ook uit. Trots dat ik door ben gegaan met de strijd.

Door de recepten van Sense! ben ik nu nog bewuster van wat ik eet en wat gezond is. Natuurlijk had ik tijdens de kuur ook soms een moeilijke dag, maar dan zei ik hardop tegen mezelf: ‘Wat is nou 3 weken? Kom op, hou vol Nikki!’.

Nikki, Rijswijk, 39 jaar


“Mijn gewicht blijft constant!”

Ik was de controle over mijn lijf kwijtgeraakt en het voelde alsof ik opgesloten zat in mijn eigen lichaam. Ja, mijn gewicht zat in de weg. Ik heb van alles geprobeerd maar altijd achteraf het jojo-effect.

Op een gegeven moment vertelde een oud-collega over haar goede ervaringen van de Sense afslankkuur. Net op dat moment was ik in een diep dal beland en had ik het idee dat ik nooit meer van mijn overbodige kilo’s af zou komen, waardoor ik het een kans wilde geven. En verrek; met succes! In de eerste twee weken was ik al vijf kilo afgevallen, terwijl ik mij fitter dan ooit voelde en mijn gewicht blijft constant! 

Simone, Gouda

 

“Ik voel me zo goed en fit. Ik straal weer!”

Ik was met mijn gezin op vakantie in Italië toen ik besloot dat ik nu echt een halt moet roepen. Ik was zo onzeker in badkleding en dat ging ten koste van mijn kinderen. Dit kon niet zo langer doorgaan dus besloot ik opzoek te gaan naar hoe ik dit ging aanpakken. Al snel raakte ik gecharmeerd van de recensies over de Sense afslankkuur, maar past deze kuur ook bij mij?

Eenmaal thuis bladerend door de vakantiefoto’s raakte ik in shock. Ik straalde onzekerheid uit en hier moest ik wat aan doen! Ik besloot de Sense afslankkuur een kans te geven en daarnaast stelde ik mezelf ook een doel. Twee tot drie avonden in de week hardlopen, dat moest haalbaar zijn toch? Tijdens de kuur voelde ik al snel vooruitgang. Ik voelde me fit en mijn kleding begon steeds ruimer te zitten. Hierdoor heb ik besloten om mijn kuur te verlengen met nog een kuur. Totdat ik op de weegschaal ging staan….. minus 9,5 kilo!
Ik voel me zo goed en fit! In plaats van dat ik met schaamte op het strand lig, straal ik nu. Iets wat ik nooit voor ogen had is door Sense werkelijkheid geworden,  meedoen aan de Dam tot Damloop.

Lotte, Amsterdam

 

zwangerschaps kilo's kwijtraken vastenkuur ontgiften"De zwangerschapskilo's ben ik kwijt!"

Esther Janssen (43 jaar ) heeft de Sense!Afslankkuur ontwikkeld. Vanuit haar natuurgeneeskundig gezondheidscentrum Ortho-Fit werkt ze al ruim 6 jaar met de kuur.

 De eerste Sense! BioHCG kuur gebruikte Esther zes jaar geleden zelf, om de zwangerschapskilo's er snel af te krijgen: "De zwangerschapskilo's raakte ik kwijt en voelde me weer topfit. Ook bij mijn laatste zwangerschap heb ik de kilo's snel achter me kunnen laten"

 Elk jaar doet ze in het voor- en najaar een ontgiftings- cq detoxkuur. Tijdens zo'n kuur gebruikt Esther ondersteunend voor 7 dagen de ampullen. "Ik voel me dan zo fit en energiek, terwijl je normaal bij het ontgiften last hebt van hoofdpijn, moeheid en emotieschommelingen."

Het product draagt bij aan een gezond en bewust leven. Ook is de persoonlijke begeleiding bij het volgen van een kuur, erg prettig. De service en wijze waarop Sumarmie en haar team u begeleiden en coachen bij het volgen van een Sense! BioHCG kuur zorgen ervoor dat u resultaat boekt en dat u zich daarbij goed blijft voelen."

Veel succes! Esther Janssen

 

 

 

goede resultaten bio hcg verantwoord afvallen afvalkuur

"Ik heb mijn streefgewicht ruimschoots gehaald!"

Ik moest voor mijn intake naar de narcotiseur en daar bleek dat ik precies 10 kilo was afgevallen!
Ik woog 84,5 kilo!!! Zo blij als een kind kwam ik er vandaan. Onlangs werd een vriendin van mij 40 en heb ik voor het eerst niet opgelet wat ik at, maar merkte wel dat ik al snel vol was van het eten!!

 Ik volg nu nog de stabilisatiefase van het boek EAT wat ik erbij gekregen heb en probeer mezelf na mijn operatie in elk geval het ontbijt en de lunch zo te houden zoals het nu gaat met afwisseling van yoghurt, fruit en gekookte eitjes in de morgen, 2x per week sla, 2x soep en de 2x brood en op zaterdagmiddag gebakken roerei!

 Ons avond eten was al niet spannender dan dit, dat doen we al jaren goed. 

Zoetigheid zoals koek en snoep weer ik zoveel mogelijk. Ik ben me echt bewust van gezonde voeding en ik voel me op deze manier erg energiek.

Deze Sense! kuur en het dieet heeft me echt geholpen. Ik heb mijn haren weer lekker in een pittig model laten knippen en krijg van iedereen complimenten, ik straal weer! Dit had ik zo nodig na al dat jojo-en met m'n gewicht.

Een nadeel heeft het wel....al mijn skinny spijkerbroeken waar ik vanaf de kast in moest springen lubberen om mij heen...moet ik "weer" nieuwe kopen ;-) heel erg! 

 Nog een prettige bijkomstigheid, ik durf weer naar de sauna, geniet er volop en kon daar vorige week zonder enige schaamte heel gezellig bijpraten met een oude bekende, dat was mij voordien echt niet overkomen!

De kilo's die er af moesten zijn dus het dubbele geworden. Ik ga vol verwachting mijn operatie tegemoet!

 Nogmaals bedankt voor je support, Sumarmie!

 Simone Kuyt, Putten

 

 

streef gewicht afvallen sense afslankkuur verantwoord afvallenIk ben een compleet ander mens!

Ik heb 4 kuren gedaan met de nodige stabilisatieweken ertussen. Mijn gewicht was 120 kilo, nu weeg ik tussen de 74 kilo en de 75.5 kilo.

Het lukt me goed om dit gewicht vast te houden. Bewust met voeding omgaan, 3 keer per week sporten. Ik kan nu weer gewoon de trap op lopen.

Ik ben een compleet ander mens, mede door de Sense! BioHCG kuur. Ik woon in Dordrecht en de begeleiding via email was zeer goed. Op alle vragen kreeg ik binnen 1 a 2 dagen antwoord. En via de website kun je duidelijk je gewicht bijhouden. Ook kreeg ik elke dag een mail met nog meer tips!

Esther, Dordrecht

 

 

Ben zo enthousiast!

Bij deze laat ik alle verwoede lijnpogingen achterwege en heb het helemaal gevonden bij de Sense! BioHCG kuur! Ik ben zo enthousiast dat ik 2 kuren achter elkaar heb gedaan. Het resultaat is verbluffend!

Maries, Breda

 

 

In het weekend geniet ik van lekker eten!

Mijn naam is Iris, 39 jaar. Ik heb eigenlijk nooit problemen gehad met mijn gewicht. Maar met mijn levensstijl van de afgelopen jaren waren de kilo's er langzaam maar zeker structureel bij gekomen. Dan breekt dat moment aan van '......nu is het genoeg.....!'

Ik ben via mijn vriendin Sumarmie Janssen in contact gekomen met de Sense! BioHCG kuur. Het effect van de kuur zag ik bij haar man Paul. Hij was in korte tijd 8 kilo kwijt en ook daarna bleef zijn gewicht constant.

Normaal gesproken ben ik helemaal niet zo gecharmeerd van allerlei poeders, pilletjes en shake's, maar met de Sense! BioHCG kuur neem je maar 1 ampul per dag. Daarnaast vond ik het voordeel van deze kuur dat je ondanks 500 calorieën per dag toch met het gezin mee kan eten. Ook werd ik bij dit dieet niet gefrustreerd dat ik bij ieder hapje punten of calorieën moet optellen.

Eind juni van dit jaar ben ik met de kuur gestart en had als doel dat ik 6 kilo zou afvallen... dit werden er 8! Zelfs in de stabilisatiefase viel ik nog iets af. Ik moet zeggen dat ik door deze kuur door de week bewuster om ga met mijn eet- en leefpatroon. In het weekend geniet ik van lekker eten en een gezellige borrel. Nu ben ik inmiddels zes maanden verder en is mijn gewicht nog steeds constant, TOP!

 Iris, Oosterhout

 

 

Eigenwijs, maar toch overtuigd van het effect!

Door mijn werk als kok ben ik altijd met voeding bezig. Voeding (eten, voedsel, culinair of gastronomie, zoals u wilt) loopt als een rode draad door mijn leven; ik eet graag, kook graag en proef alles voor. Door de jaren heen is dit zich gaan tekenen betreffende mijn lichaamsbouw.

Enkele jaren geleden heb ik me laten "keuren" bij een sportcentrum en de uitslag was voor mij niet verrassend; een overgewicht van ongeveer 20 kg en een conditie die totaal niet bij mij leeftijd hoorde.

Natuurlijk maak je dan plannen om te sporten en op je eten te letten, en natuurlijk komt daar niets van. Werken in een professionele keuken is ongezond; snel en makkelijk (dus vette hap) eten, lange dagen, hard werken en op de dagen dat je vrij bent, lig je de hele dag te slapen.

Op een gegeven moment kwam ik voor het eerst in aanraking met Sense! BioHCG kuur via een vriend. Hij ging op dieet en wij maar lachen. Weer zo'n dieet!!! Maar op het moment dat ik terug kwam van een vakantie en bij de betreffende vriend er de kilo's nog steeds af waren, ging ik ook maar eens nadenken. Op de vakantiefoto's zag ik er echt "te zwaar" uit, het overgewicht wat er door de jaren heen, heel geleidelijk aan was gekomen, had nu het punt bereikt waar ik het genoeg vond. Dus toch maar (ondanks mijn eigenwijsheid) een kuur geregeld en serieus aan de slag. De eerste dagen zijn wel wennen en ik heb me bewust de eerste week niet gewogen. Toen ik me na een week woog, gaf de weegschaal een gewichtsverlies van 4 kg aan en dat motiveert!! Ik ben in totaal 13 kg afgevallen en de rest tijdens het stabiliseren. Het resultaat mag er zijn. Sinds dat ik begonnen ben met diëten ben ik 24 kg afgevallen en het blijft eraf!! 

De combinatie van bewust met voeding omgaan, het volgen van een kuur en het sporten, werkt fantastisch samen! Eigenlijk is het een sneeuwbaleffect; doordat je afvalt wordt sporten leuker en bereik je bepaalde doelen. Hierdoor val je weer wat af en krijg je meer energie en ga je je doelen bijstellen etc.

Zo meteen ga ik weer hardlopen met als doel om 5 km in een bepaalde tijd te lopen en als ik dit 6 maanden geleden als doel gesteld zou hebben, had ik mezelf enorm voor de gek gehouden.

Carlo van den Elshout, Geertruidenberg

 

 

verantwoord afvallen met bioHCG afslankkuurAl tijden op gewicht, dus mijn conclusie is dat het werkt!

In 2010 heb ik Sense! BioHCG kuur gevolgd. Het heeft me geholpen om af te vallen. Ik had echt geen honger, ondanks het feit dat je geen ontbijt neemt en ik normaal dus altijd een flink ontbijt neem.

Je mag groenten eten zoveel je lust, dus na een maaltijd had ik echt geen honger meer. En bovendien voelde ik me heerlijk fit. Ik heb al heel wat geprobeerd in het verleden; Sonja Bakker,Weight WatchersEGAMontignac, etc....

Al die pogingen liepen op niets uit; na 2 weken gaf ik er vaak de brui al aan, doordat ik honger had en me er niet goed bij voelde.

Sense! BioHCG kuur is mij zo goed bevallen. De kilo's vlogen eraf! Ik kan het iedereen aanraden die overtollig gewicht kwijt wil en zich weer fitter wilt voelen.

Belinda, Den Hout, 39 jaar