Bewust en gezond afvallen met originele BioHCG Afslankkuur

Vragen? 0162 45 75 66     info@sensebiohcgkuur.nl

Gezien bij

Onze BioHCG Kuur heeft diverse malen de media gehaald.

BioHCG Kuur bij het programma Teletips op SBS6

 

Het nieuwe afvallen in de Libelle

Het nieuwe afvallen wint aan terrein. Bij deze benadering wordt gekeken naar alles wat invloed heeft op het succesvol afslanken en behouden van uw ideale gewicht. Motivatie weegt bijvoorbeeld zwaar bij het succesvol afslanken. Maar bijvoorbeeld ook support vanuit uw omgeving. Daarnaast is maatwerk belangrijk: het afstemmen van een afvalmethode op uw persoonlijke behoeften. Sense!Afslankkuur past perfect binnen het nieuwe afvallen.

libelle
Libelle Nieuwscafé besteedde in week 12 een heel thema aan het nieuwe afvallen. Sense!Afslankkuur kwam daarin ook uitgebreid aan bod.
Een van onze klanten, die een kuur heeft gevolgd, werd geïnterviewd.

Hieronder het interview over Sense!Afslankkuur in Libelle:

Jeannette Kieboom (32) heeft het Sense!Afslankkuur dieet gevolgd waardoor ze met behulp van ampullen, een consulent en een receptenboek weer haar streefgewicht heeft.

Hoeveel wilde je afvallen?
"De weegschaal tikte een gewicht aan waarvan ik schrok. Mijn BMI was net te hoog. Ik wilde 8 kilo kwijt."

Waarom deze methode?
"Als ik op eigen houtje probeerde af te vallen deed ik maar wat. Bij het Sense! dieet krijg je begeleiding van een consulent die je kunt bellen als je behoefte hebt aan extra advies. Wat ik ook belangrijk vind is dat je met de Sense! methode alle voedingsstoffen binnenkrijgt."

Hoe werkt het?
"De kuur bestaat uit 24 ampullen die je 's ochtend inneemt, bedoeld om het hongergevoel te verminderen. Dit supplement bevordert de stofwisseling, vermindert de eetlust en brengt de vetverbranding op gang. Deze fase is de ontgiftigingsfase. Daarna begint de stabilisatiefase, die zes weken duurt. Hierin leer je met het bijbehorende receptenboek 'Eat' hoe je gezonder kunt koken."

Resultaat?
"Voor elk dieet geldt dat je het zelf moet doen, maar de begeleiding en het receptenboek helpen. Mijn streefgewicht is bereikt."

Wat was lastig?
"De eerste periode vond ik heel moeilijk. Ik sprak even niet met anderen af, om niet in de verleiding te komen."

Hoe hou je het vol?
"Als ik honger krijg beloon ik mezelf door een appel te geven, in plaats van mezelf te straffen door met honger te blijven rondlopen."

Bron: Libelle Nieuwscafé/week12/2013.
Tekst: Laura van der Meer.

 

Lida oktober 2011

"een paar druppels onder je tong en je valt kilo's af"

"Ik ben kilo's kwijtgeraakt, mede dankzij een Bio-HCG+ kuur. Met behulp van druppels onder je tong verdwijnt je hongergevoel en red je het prima op vijfhonderd caloriën per dag".

Kim Kötter. 

Bron: Linda/oktober 2011