Hoe kom je van buikvet af?

Ondanks goedbedoelde pogingen, wil buikvet er vaak maar moeilijk af. Een toename van buikvet is erg ongezond. Ons lichaam slaat vetten op verschillende manieren op. Op een zichtbare manier, onder de huid. Op de plekken die we allemaal kennen: zoals de buik, maar ook onder de huid van de heupendijen en billen. Daarnaast slaat het lichaam ook vet op een onzichtbare manier op. Dit orgaanvet zit dieper in het lichaam, rond hart, lever, maag, longen etc. Dit zogenaamd visceraal vet is nuttig, maar teveel ervan is schadelijk voor de bloedvaten. Een van de oorzaken van hart- en vaatziekten is vaatstijfheid. Te veel orgaanvet (in het bijzonder buik- en heupvet), draagt bij aan het ontstaan van vaatstijfheid. Daarnaast produceert orgaanvet ook stofjes die de stofwisseling beïnvloeden. En dat geeft een verhoogd risico op hoge bloeddruk, diabetes type 2, etc.

Liever geen appel- of peerfiguur.

Bovendien vinden de meesten van ons een dikke buik, of vet op heupen een niet na te streven figuurvorm. Kleren passen niet goed meer, het vet zit in de weg, het is gewoon niet fijn. Reden genoeg om er wat aan te doen!

Buikomvang meten

Met een meetlint kunt u eenvoudig uw buik- of tailleomvang checken. 
1. De taille ligt op het midden tussen het heupbeen en onderaan de ribben, ter hoogte van de navel. 2. Sta recht en meet met het meetlint de omtrek van de taille 3. Adem uit en lees de meting af.

Gezonde buikomvang

Bij vrouwen is sprake van een verhoogd gezondheidsrisico bij een taille-omtrek van meer dan 80 cm, bij mannen is dat 94 cm.

Buikvet aanpakken is een onderdeel van een levensstijl.
Om effectief en blijvend een te dikke buik aan te pakken, is een mix van maatregelen nodig:
– beweeg 30-45 minuten per dag, 
– slaap 6-7 uur per dag,
– voorkom stress, 
– eet gezond, 
– val af en blijf op gewicht.

Maar ook support is belangrijk. Een beetje steun bij het afslanken en sporten van man-/vrouwlief, vrienden en vriendinnen helpt!

Start met afvallen.

De reden waarom Sense! Afslankkuur zo goed werkt bij het kwijtraken van vetkilo’s, is eenvoudig. De Sense! Afslankkuur is een afslank- en ontgiftingskuur van 27 dagen. Door het volgen van de voorschriften en het innemen van een ampul per dag (een paar druppels onder de tong), worden de probleemgebieden aangepakt waar het vet zich heeft opgehoopt. Zoals op uw buik, maar ook uw billen, heupen, bovenarmen en uw dijen. Mits u zich aan de voorschriften van de Sense! Afslankkuur houdt, valt u alleen de vetkilo’s af en niets aan spiermassa! Uw lichaam zal tijdens de kuur namelijk overschakelen op een volledige vetverbranding.

Wat weegt dan zwaarder?

Kies ervoor om uw gewicht op een bewuste en verantwoorde manier te managen met Sense! Afslankkuur. Deze unieke afslankkuur is het natuurlijke en effectieve antwoord op de vraag om af te vallen 
zonder hongergevoel of lekkere trek. Dat maakt het afvallen al een stuk lichter. Vetkilo’s kwijtraken kan met Sense! ?

Een afslankkuur alleen is niet genoeg.

Op gewicht raken en blijven is een onderdeel van een levensstijl. Sense! begrijpt dat. Onze online begeleiding zorgt er dan ook voor dat u tijdens het afvallen begeleid wordt met dagelijkse tips. Sense! geeft gewicht aan het kwijtraken van overtollige kilo’s.

Deze website gebruikt cookies functionele en analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.