Informatie over verzenden en betalen

Snel thuisbezorgd

We versturen uw bestelling met PostNL. Bij bestellingen boven 90 euro rekenen we geen verzendkosten binnen Nederland. Voor bestellingen onder de 90 euro rekenen we € 5,95. Voor België rekenen we €9,- voor een bestelling.

Veilig betalen

U kunt betalen met iDEAL, een reguliere bankoverschrijving, Afterpay en Paypal. Als u kiest voor overschrijving via bank houd er dan rekening mee dat uw bestelling pas word verstuurd nadat de betaling is ontvangen.

Afterpay

AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij onze webshop betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.