Klantenservice

Retouren

Bij de aankoop van producten heeft u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien u van het herroepingsrecht gebruik maakt, moet u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons retourneren.

De kosten voor het terugsturen van de producten zijn voor uw rekening. U bent ook verantwoordelijk voor het terugsturen, wilt u er zeker van zijn dat het product aankomt stuur het dan verzekerd op. Nadat het product is goede orde is ontvangen ontvangt u binnen 14 dagen uw geld terug.

Klachten

Als u onverhoopt een klacht heeft lossen w edie graag snel met u op. Neem bij voorkeur contact met ons op via e-mail. We behandelen uw klacht binnen 14 dagen. Als dat niet mogelijk is ontvangt u binnen deze termijn een ontvangstbevestiging.