Sense! Vastenkuur

De Sense! Vastenkuur is ontwikkeld nadat ik zelf de afgelopen 8 jaar heb mogen ervaren dat het opschonen van lever en darmen een perfect fundament geeft voor je gezondheid. Het is een lichamelijke ontgifting maar ook mentale reiniging en deze manier van vasten is zowel in de voorbereiding als in de uitvoering en nazorg, goed uitgewerkt.

Ontgiften met de Sense! vastenkuur

De vastenkuur is gebaseerd op het vastenprogramma van Dokter Hellmut Lützner, die het al sinds 1994 verspreidt via zijn boeken. De Sense! Vastenkuur is uitgediept en zodanig geformuleerd dat de nare klachten van ontgiften zoveel mogelijk worden ingeperkt. Door het innemen van de ampullen, de capsules en tabletten, herstelt de darmflora zich veel sneller en voorkom je zoveel mogelijk bijwerkingen.

Ook is deze manier van vasten goed te doen in herfst- of wintermaanden door het toevoegen van soepen. Op de vijf ontgiftingsdagen gebruik je dus buiten de sappen ook soepen. Dat is fijner voor de maag en darmen en werkt zeker zo goed als ontgiften zonder soepen. Ik weet het inmiddels uit ervaring. Bij voorkeur wordt de kuur 2x per jaar aangeboden. In voor-en najaar. Ook kun je het gebruiken voordat je een Sense!afslankkuur gebruikt. Dit geeft een extra boost in het afvallen én in energie.

Bekijk hieronder het aanbod van Sense! vastenkuren om te ontgiften.