Wat is BioHCG?

BioHCG® is een voedingssupplement.

De Sense! Afslankkuur, met BioHCG® is bedacht en ontwikkeld door Esther Janssen, eigenaar van Natuurgeneeskundig Gezondheidscentrum Ortho-Fit te Tubbergen.

De Sense! BioHCG® Afslankkuur is een kuur die kan u helpen als u serieus wilt afvallen. BioHCG helpt bij het afvallen door vetverbranding.

BioHCG is een voedingssupplement en als zodanig opgenomen in de Sense! Afslankkuur. Het is dus geen medicijn. Dit voedingssuplement maakt gebruik van eigenschappen die ook in HCG zitten. Deze stof HCG zit in het bloed bij mannen en bij vrouwen. De hersenen reageren op deze stof, op een manier die gunstig is bij het afvallen: het hongergevoel verdwijnt en de vetverbranding wordt gestimuleerd. Het hormoon HCG Is echter NIET in het voedingssupplement BioHCG verwerkt.

De voordelen van het afslanken met BioHCG zoals in de Sense! Afslankkuur.

BioHCG is een natuurlijke manier van afvallen. Het bevat geen hormonen.

De ampullen waar de BioHCG in zit, wordt aangevuld met neurotransmitters en frequenties van homeopathische, orthomoleculaire en Ayurvedische middelen. Alle toevoegingen hebben een positieve invloed op het afvallen.

BioHCG kuur is een verantwoorde en veilige methode om af te vallen. U kunt kiezen voor een afslankkuur van 24 dagen of een kortere periode van 12 dagen. Elke dag neemt u de inhoud van een ampul (vloeistof) in via de mond. Gedurende de afslankkuur met BioHCG volgt u een afslankdieet.

BioHCG kuur is uitermate goed geschikt voor zowel mannen die willen afvallen en voor vrouwen die willen afslanken.

BioHCG kuur of Sense! Afslankkuur is hypoallergeen.

BioHCG voorkomt een jojo-effect bij het afvallen. U merkt het resultaat want het is blijvend.

Door de Sense! BioHCG Afslankkuur voelt u zich fit en energiek.

BioHCG is een kuur die blijvend resultaat oplevert. U valt zichtbaar af en dat valt iedereen op!

De Sense! BioHCG kuur, bestaande uit de kuur met ampullen, het dieet en de begeleiding zorgen ervoor dat u uw lichaam ontgift, dat u zich beter voelt en dat u blijvend afvalt!

BioHCG is geen medicijn.

De nadelen van afvallen met BioHCG

Het risico bestaat dat als u een Sense! BioHCG Afslankkuur volgt,nieuwe kleding zult moeten kopen!