Ontgiften

Ontgiften is een veelvoorkomende term welke wordt gebruikt voor het reinigen van het lichaam van gif- of afvalstoffen. Om het lichaam te ontgiften kunnen verschillende behandelingen worden ingezet, zoals: vasten, darmspoelingen, gespecificeerde supplementen en detoxkuren.

Waarom is ontgiften nodig?

Meestal hebben we het zelf niet in de gaten, maar ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei soorten giftige stoffen. Als je buiten komt adem je uitlaatgassen in, voor je persoonlijke verzorging gebruik je cosmetica, bij het eten eet je vaak bewerkte voeding en als je medicijnen gebruikt krijg je ook tal van gifstoffen binnen. Zonder dat je er erg in hebt, stop je je lichaam vol met schadelijke stoffen. Dit kan weer resulteren in een aantal vervelende aandoeningen, zoals:

  1. Een verhoogde bloedsuikerspiegel;
  2. Schimmelinfecties (zoals candida);
  3. Problemen met de spijsvertering;
  4. Last van gewrichten.

Ontgiften geleid door de Sense! Vastenkuur

Je kunt jouw lichaam ontgiften met behulp van de Sense! vastenkuur. Via deze kuur worden de lever en darmen opgeschoond en dat levert een goede bijdrage aan het verbeteren van jouw gezondheid. Deze kuur zorgt niet alleen voor een lichamelijke ontgifting, maar zorgt ook voor een mentale reiniging. Deze methode van ontgiften is zorgvuldig uitgewerkt, zowel in de voorbereiding, uitvoering en nazorg.

Deze methode van ontgiften is gebaseerd op het programma van Dr. Hellmut Lützner. Deze dokter verspreidt de vastenkuur al sinds 1994 via zijn boeken. Deze methode is zodanig uitgewerkt zodat u minimaal last krijgt van de nare klachten die bij ontgiften kunnen ontstaan. Met de Sense! Vastenkuur kun je je lichaam binnen 1 week volledig ontgiften. Middels de tabletten, capsules en ampullen zal de darmflora snel herstellen met zo min mogelijk nare bijwerkingen.

Je lichaam direct ontgiften?

Dan kun je via onze webwinkel de Sense! Vastenkuur bestellen en direct starten met het ontgiften van jouw lichaam. Je darmen en darmflora kunnen zich weer herstellen en de ontgiftingskuur zorgt ervoor dat je je weer snel fit en energie zult voelen.

Meer info over ontgiften